Bye bye 2019, welcome 2020

Het einde van 2019 is stilaan in zicht maar Belga Veilingen is reeds bezig met 2020. Niet alleen zijn wij bezig met de voorbereidingen van een groot aantal veilingen waaronder toch wel een aantal zéér interessante, maar ook onze website wordt onder handen genomen.

Zo zal u kunnen zien hoeveel biedingen er reeds op een kavel zijn uitgebracht en zal u onmiddellijk de basisinformatie te zien krijgen wanneer u met het muispijltje op een kavel gaat staan.

Verder zal er de mogelijkheid zijn om per veiling een catalogus te downloaden. Niet enkel goed voor moeder aarde (want u hoeft deze dan niet meer uitprinten, gewoon bekijken op uw tablet/PC of smartphone ) ook kan u zo optimaal de kijkdag voorbereiden en bijvoorbeeld door vooraf aan te duiden welke kavels u zeker wilt bekijken.

Tenslotte voegen wij een apart IMMO gedeelte toe (powered by Immofusion, erkend makelaar).

Zo ziet u, Belga Veilingen blijft niet stilzitten.

Nu rest ons u prettige feesten toe te wensen en kijken ernaar uit u ook in 2020 te mogen verwelkomen op één van onze vele veilingen.  

  


Meer recente artikels

Update kijk- en afhaaldagen

Het is opnieuw toegestaan om kijkdagen te organiseren. Weliswaar met inachtneming van alle maatregelen.  Gelieve u te houden aan de …

Lees meer

Tijdloze meubelen

Kijkdagen

Lees meer

Inloggen

Gelieve eerst in te loggen.
Inloggen