Aanpassing veilingdatums

Door de nieuwe maatregelen rond de bestrijding van het coronavirus zijn wij genoodzaakt om op afspraak te werken. Daarom zijn de kijkdagen en afhaalmomenten van bepaalde veilingen gewijzigd.

U kan deze aangepaste datums vinden op de pagina van de veiling zelf.

Indien u een kavel of kavels gewonnen heeft, kunnen deze afgehaald worden op de locatie aangegeven op onze website, weliswaar zal dit buiten moeten gebeuren. In de mate van het mogelijke zullen uw gewonnen kavels reeds klaarstaan. Indien het gaat over grotere kavels of kavels die gedemonteerd moeten worden, zullen wij u contacteren.

U kan 3 tijdstippen opgeven van maximum 10 minuten. Deze tijdstippen moeten vallen tijdens de uren die wij eerst voorzien hadden voor de afhaling. Bv.:

                Afhaling zoals staat aangegeven op de website: 13u – 16u.

                Dan kan u bv. opgegeven:           -13u – 13u10

                                                                          -13u40 – 13u50

                                                                           -15u50 – 16u

                (let op, enkel blokken om de 10 minuten, 13u05 kan dus niet)

U kan ons uw 3 voorkeuren doormailen (info@belgaveilingen.be). Gelieve uw kopernummer en het veilingnummer te vermelden. Wij passen onze afsprakenagenda aan met één van uw voorgestelde tijdstippen. U krijgt hierna bevestiging per e-mail.

Omdat ieder een eigen afhaaltijdstip krijgt toegewezen, heeft het geen zin om te drummen en een wachtrij te vormen. Houdt steeds minstens 1,5m afstand en draag steeds een mondmasker, ook als u buiten wacht. Wij houden voldoende ruimte tussen de time slots zodat het weinig nut heeft om vroeger te komen. Degene die een afspraak hebben gemaakt krijgen steeds voorrang.


Meer recente artikels

Update coronavirus

Door de nieuwe maatregelen, genomen door de overheid betrekkende tot de bestrijding van covid-19, zijn ook wij genoodzaakt onze …

Lees meer

Het boek - Ik ben Malala - met een persoonlijke boodschap van Raymonda Verdyck, dit ten voordelen van de GO! foundation

Raymonda Verdyck veilt een voor de GO! foundation, gesigneerd boek en met een persoonlijke boodschap. Bekijk het filmpje op Youtube via …

Lees meer

Inloggen

Gelieve eerst in te loggen.
Inloggen