Hoe werkt het?

Hoe moet ik bieden?
Om te kunnen bieden dient u zich eenmalig te registreren (zie verderop.) Nadat u ingelogd bent en als de veiling open is, gaat u naar de kavel waarop u wilt bieden. Onderaan deze kavel staat een box waarin u het bedrag dat u wilt bieden kunt invoeren. Zodra u op "bieden" klikt, rekent de computer uw bod door (incl. veilingkosten en BTW). Vervolgens kunt u uw bod bevestigen. Pas na akkoord hebt u een bieding gedaan.


Wij willen u er nadrukkelijk op wijzen dat het bieden in onze veilingen niet vrijblijvend is. Een eenmaal geplaatst bod is bindend en u dient de kavels af te nemen voor het door u geplaatste bod en de op de website vermelde afhaaldag. Bedenk dat u geen garanties krijgt op werking en staat van de kavels.

Let op! Consumenten zijn bij verkopingen per opbod niet beschermd door de wet verkoop op afstand.

Algemene voorwaarden

Door zich te registeren en te bieden verklaart u zich akkoord met onze Algemene voorwaarden

Hoe moet ik registreren?
U klikt hiervoor op de knop registreren op de site. Vervolgens vult u uw gegevens in en u kiest zelf een gebruikersnaam en wachtwoord. U ontvangt nu van ons een e-mail bericht (validatie e-mail), waarmee wij uw e-mailadres controleren. Volg de instructies in deze mail en vergeet zeker niet op de link te klikken die u kan vinden in de mail, enkel zo kunt u zich vervolgens inloggen, doet u dit niet dan kan u zich niet inloggen. Heeft u alle instructies gevolgd en op de validatie-link geklikt dan kan u zich vervolgens inloggen  door op de knop "inloggen" te drukken. Inloggen doet u met de door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

5 minuten regel
Indien u in de laatste 5 minuten voor sluiting een bod uitbrengt wordt de sluitingstijd met 5 minuten verlengd. Als er daarna nog nieuwe biedingen zijn wordt dit proces herhaald. Wachten met uw bieding tot in de laatste seconden voor de afsluiting is dan ook overbodig riskant.

Combinaties

Een combinatie is een samenstelling van afzonderlijke kavels die interessant kunnen zijn om alleen in die samenstelling of totaal te kopen.

Kavels die onderdeel uitmaken van een combinatie zijn te herkennen aan het combinatiesymbool 'C'. Als de som van de onderliggende prijs van de kavels hoger is dan de combinatie wordt de combinatie niet toegekend. 

Hoe kan ik mijn biedingen goed volgen?
Als u op de knop kavels volgen klikt, krijgt u een overzicht van alle kavels waarop u geboden heeft en of u nog de hoogste bieder bent. Het is ook mogelijk om kavels waarop u nog niet geboden heeft op te nemen in deze lijst. Hiervoor klikt u bij de betreffende kavel op de tekst: blijf deze kavel volgen via uw account. Op deze manier kunt u overzichtelijk uw persoonlijke veiling samenstellen.

Hoe moet ik betalen?
Na de veiling zullen alle hoogste biedingen worden doorgegeven aan onze opdrachtgever. De hoogste bieder van een gegund kavel ontvangt vervolgens per mail de betaalgegevens. Met deze mail kunt u tijdens de afhaaldag uw kavels afhalen. Na het afhalen ontvangt u uw originele factuur.

Hoe werkt het afhalen?
Op de afhaaldag meldt u zich bij de administratie met uw email. Hier wordt gecontroleerd of uw betaling is ontvangen  op onze rekening.  Daarna ontvangt u de originele factuur. U bent verder zelf verantwoordelijk voor het eventuele demonteren en meenemen van de kavels. Hiervoor benodigd gereedschap, hefmateriaal en/of transportmateriaal moet u zelf verzorgen.

Adreswijziging
U kunt een adreswijziging zelf doorgeven via onze website. Als u ingelogd bent, gaat u naar "mijn account" en vervolgens naar "Gegevens wijzigen". Hier kunt u de wijzigingen aangeven. 

Wachtwoord vergeten
Wanneer u uw wachtwoord vergeten hebt, kunt u een nieuwe aanvragen via onze website. U gaat dan naar  "wachtwoord vergeten?" Klik hier om een nieuwe aan te vragen.

 

Andere vragen?

Contacteer ons, zie Contact

Uitgelicht

heftruck

Huidig bod: € 800,00

tv

Huidig bod: € 1.500,00

zaagmachine

Huidig bod: € 250,00

Op de hoogte blijven van onze veilingen?
Klik hier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief!