Bijzondere veilingen

Bijzondere veilingen

Bijzondere veilingen,

appIcon

Als er bij een veiling staat vermeld "bijzondere veiling" zijn buiten de algemene voorwaarden ook de bijkomende bijzondere voorwaarden van toepassing.

Voorbeelden van bijzondere veilingen

1* het kan voorkomen dat voor het demonteren en/of verwijderen van machines, electro, aansluitingen, gevaarlijke stoffen,  speciale vakmensen nodig zijn. .

2* ook kan het voorkomen dat de aanvraag bijvoorbeeld van een wegafzetting die nodig is voor de afhaal en of kijkdag ons niet tijdig bereikte wanneer de veiling van start ging.

3* Een live veiling die onder toezicht staat van een deurwaarder en waar de aangeboden goederen op de veiling bij opbod worden verkocht.

4* Onderhandse verkopen

5* winkelverkoop

6* gedwongen verkoop

7* Wanneer  kavels aangeboden ‘onder voorbehoud van gunning’.

Dit wordt dan altijd vermeld bij de veiling en kavel(s) . Wat betekent het voor u, Wanneer  u het hoogste bod heeft ?. Na het sluiten van de veiling zal Belga Veilingen het bod voorleggen een onze opdrachtgever. Accepteert de opdracchtgever uw bod, dan wordt de koop ‘gegund’ en kunt u direct na betaling en volgens planning uw gewonnen kavel ophalen. Accepteert hij uw bod niet, dan wordt het kavel niet verkocht. In de meeste gevallen zult u met uw hoogste bod gewoon direct uw koop kunnen afronden.

 

 

 

 

   

 

Inloggen

Gelieve eerst in te loggen.
Inloggen