Bijzondere veilingen

Bijzondere veilingen

Bijzondere veilingen

 

Als er bij een veiling staat vermeld "bijzondere veiling" zijn buiten de algemene voorwaarden ook de bijkomende bijzondere voorwaarden van toepassing.

Voorbeelden van bijzondere veilingen:

1* het kan voorkomen dat voor het demonteren en/of verwijderen van machines, electro, aansluitingen, gevaarlijke stoffen,  speciale vakmensen nodig zijn. .

2* ook kan het voorkomen dat de aanvraag bijvoorbeeld van een wegafzetting die nodig is voor de afhaal en of kijkdag ons niet tijdig bereikte wanneer de veiling van start ging.

3* Een live veiling die onder toezicht staat van een deurwaarder en waar de aangeboden goederen op de veiling bij opbod worden verkocht.

4* Onderhandse verkopen

5* winkelverkoop

6* gedwongen verkoop

7* Verzendveiling: uw gewonnen en betaalde kavels per post/koerier op het adres worden geleverd dat vermeld staat in "mijn belgaveilingen" hier gelden ook de algemene voorwaarden van de opdrachtgever. indien u wenst kunt u deze opvragen bij de opdrachtgever.

8* Wanneer kavels aangeboden ‘onder voorbehoud van gunning’.

Dit wordt steeds vermeld bij de veiling en of de kavel(s) . Wat betekent het voor u? Wanneer  u het hoogste bod heeft ? Na het sluiten van de veiling zal Belga Veilingen het bod voorleggen een onze opdrachtgever.

Accepteert de opdrachtgever uw bod, dan wordt de koop ‘gegund’ en kunt u direct na betaling en volgens planning uw gewonnen kavel(s) ophalen. Accepteert hij uw bod niet, dan wordt het kavel niet verkocht. Maar dit systeem wordt slechts zeer uitzonderlijk gehanteerd.

 

 

 

 

 

   

 

 

wilt u iets veilen ?

U kan ons steeds contacteren en onze experts bekijken samen met u de mogelijkheden. Want Belga Veilingen "veilt op maat" en vooral, "wij veilen voor u". 

 

 

Belga Veilingen

Heeft u nog geen account? Hier kan u zich registreren.

Een account aanmaken is snel en éénvoudig. Vul uw gegevens in en kies een wachtwoord. Nadat u op OK klikt, ontvangt u een e-mail (indien u geen e-mail heeft ontvangen kijk dan in de "spambox". Vindt u de e-mail daar dan kan u deze toevoegen aan veilige verzenders). In deze e-mail vindt u een bevestigingslink waarop u moet klikken om hierna in te loggen en te bieden op uw favoriete kavel(s). 

Registreren

OpisOp

Plaats gratis uw zoekertje

       Plaats gratis uw zoekertje Op OpisOp.be

        

   

                              Ga naar OpisOp

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Inloggen

Gelieve eerst in te loggen.
Inloggen