Bijzondere veilingen

Bijzondere veilingen

Bijzondere veilingen

 

Als er bij een veiling staat vermeld "bijzondere veiling" of  "onder voorbehoud van gunning" .zijn buiten de algemene voorwaarden ook de bijkomende bijzondere voorwaarden zijn dan van toepassing.

Voorbeelden van bijzondere veilingen:

1* het kan voorkomen dat voor het demonteren en/of verwijderen van machines, electro, aansluitingen, gevaarlijke stoffen,  speciale vakmensen nodig zijn. .

2* ook kan het voorkomen dat de aanvraag bijvoorbeeld van een wegafzetting die nodig is voor de afhaal en of kijkdag ons niet tijdig bereikte wanneer de veiling van start ging.

3* Een live veiling die onder toezicht staat van een deurwaarder en waar de aangeboden goederen op de veiling bij opbod worden verkocht.

4* Onderhandse verkopen

5* winkelverkoop

6* gedwongen verkoop

7* Verzendveiling: uw gewonnen en betaalde kavels per post/koerier op het adres worden geleverd dat vermeld staat in "mijn belgaveilingen" hier gelden ook de algemene voorwaarden van de opdrachtgever. indien u wenst kunt u deze opvragen bij de opdrachtgever.

8* Wanneer kavels aangeboden ‘onder voorbehoud van gunning’. klik hier voor meer info

Dit wordt steeds vermeld bij de veiling en of de kavel(s) . Wat betekent het voor u? Wanneer  u het hoogste bod heeft ? Na het sluiten van de veiling zal Belga Veilingen het bod voorleggen een onze opdrachtgever.

Accepteert de opdrachtgever uw bod, dan wordt de koop ‘gegund’ en kunt u direct na betaling en volgens planning uw gewonnen kavel(s) ophalen. Accepteert hij uw bod niet, dan wordt het kavel niet verkocht. Maar dit systeem wordt slechts zeer uitzonderlijk gehanteerd.

 

 

 

 

 

   

 

 

wilt u iets veilen ?

U kan ons steeds contacteren en onze experts bekijken samen met u de mogelijkheden. Want Belga Veilingen "veilt op maat" en vooral, "wij veilen voor u". 

 

 

Belga Veilingen

Heeft u nog geen account? Hier kan u zich registreren.

Een account aanmaken is snel en éénvoudig. Vul uw gegevens in en kies een wachtwoord. Nadat u op OK klikt, ontvangt u een e-mail (indien u geen e-mail heeft ontvangen kijk dan in de "spambox". Vindt u de e-mail daar dan kan u deze toevoegen aan veilige verzenders). In deze e-mail vindt u een bevestigingslink waarop u moet klikken om hierna in te loggen en te bieden op uw favoriete kavel(s). 

Registreren

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Inloggen

Gelieve eerst in te loggen.
Inloggen
Snelbod plaatsen
Bijna klaar! Wordt dit het winnende bod?
Ter herinnering, alle biedingen zijn bindend.
Jouw bod
€{{ bidAmount }}

Bijkomende kosten

BTW Opgeld BTW Opgeld
{{ bidVatPercentage }} {{ bidFeePercentage }} {{ bidFeeVatPercentage }}
€{{ bidVat }} €{{ bidFee }} €{{ bidFeeVat }}

Algemene voorwaarden

Door uw bod te bevestigen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Uw bod is onder voorbehoud van gunning
Totaal
€{{ bidTotal }}
Plaats mijn bod

Bedankt voor uw bod