Transport


Transport

Wanneer u niet in de mogelijkheid bent om uw gewonnen kavels zelf in ontvangst te nemen tijdens tijdens de collecting (afhaalmoment) zijn er een aantal alternatieven:

  • U kan vragen aan iemand anders om deze goederen op te halen (bevestigingsmail dat u het kavel gewonnen heeft en betalingsbewijs meegeven);
  • U kan ook een transportfirma contacteren. Belga Veilingen heeft zelf geen transport- of verzenddienst. Wel kunnen wij een aantal transporteurs aanbevelen (op basis van feedback andere kopers). Indien u kiest voor deze optie gelieve rekening te houden dat de meeste transportfirma’s enkel transporteren en niet demonteren.

Een interessante mogelijkheid die eigenlijk een combinatie is van bovenstaande opties is:

PickThisUp heeft een netwerk van meer dan 1.000 particulieren en koeriers die veel onderweg zijn. Hierdoor kunnen zij een zeer scherpe transportprijs aanbieden. Wanneer u op deze website een veiling selecteert, ziet u onder de veilinginformatie het logo van PickThisUp staan. Als je hierop klikt kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Het enige wat u moet doen is het veilingnummer ingeven, dit aangevuld met het klantnummer en jouw gegevens. PickThisUp heeft dan alle informatie en bezorgt u spoedig een offerte.

  • Zij kunnen zo wat alles transporteren, gaande van een iPad, een fiets, meubels tot zelfs grotere goederen zoals een pallet met zonnepanelen, grasmachines, ... (uitgezonderd zwarte gaten zoals Sagittarius A);
  • PickThisUp biedt geen demontageservice;
  • Na aanvraag kan je verschillende koeriers vergelijken en kiezen wat voor u de beste oplossing is (vanaf €29,95). PickThisUp zorgt verder voor verzekering en je moet pas betalen de koerier betalen wanneer jij tevreden bent;
  • Klanten beoordelen PickThisUp bezorgers gemiddeld met 4,8 van 5 sterren (uit >5.100 recensies).

(PickThisUp maarkt geen deel uit van Belga Veilingen. Indien u opmerkingen heeft over het transport dan kunt u zich rechtstreeks melden bij PickThisUp.)

Hoe het werkt precies werkt kan je bekijken in deze video.

Wenst u naar de website van PickThisUp te gaan, klik hier.

 

 

Andere aanbevelingen van klanten:

 


vpexpress

VP Express: 013/53.21.64 of  0475/48.65.23

https://www.vpexpress.be

 

 

logo

Ron Service:  0475/64.28.14

                                            https://www.ron-service.be

 

 

wilt u iets veilen ?

U kan ons steeds contacteren en onze experts bekijken samen met u de mogelijkheden. Want Belga Veilingen "veilt op maat" en vooral, "wij veilen voor u". 

 

 

Belga Veilingen

Heeft u nog geen account? Hier kan u zich registreren.

Een account aanmaken is snel en éénvoudig. Vul uw gegevens in en kies een wachtwoord. Nadat u op OK klikt, ontvangt u een e-mail (indien u geen e-mail heeft ontvangen kijk dan in de "spambox". Vindt u de e-mail daar dan kan u deze toevoegen aan veilige verzenders). In deze e-mail vindt u een bevestigingslink waarop u moet klikken om hierna in te loggen en te bieden op uw favoriete kavel(s). 

Registreren

Inloggen

Gelieve eerst in te loggen.
Inloggen