Transport


Transport

Wanneer u niet in de mogelijkheid bent om uw gewonnen kavels zelf in ontvangst te nemen tijdens tijdens de collecting (afhaalmoment) zijn er een aantal alternatieven:

  • U kan vragen aan iemand anders om deze goederen op te halen (bevestigingsmail dat u het kavel gewonnen heeft en betalingsbewijs meegeven);
  • U kan ook een transportfirma contacteren. Belga Veilingen heeft zelf geen transport- of verzenddienst. Wel kunnen wij een aantal transporteurs aanbevelen (op basis van feedback andere kopers). Indien u kiest voor deze optie gelieve rekening te houden dat de meeste transportfirma’s enkel transporteren en niet demonteren.

Een interessante mogelijkheid die eigenlijk een combinatie is van bovenstaande opties:

PickThisUp002

PickThisUp heeft een netwerk van meer dan 1.000 particulieren en koeriers die veel onderweg zijn. Hierdoor kunnen zij een zeer scherpe transportprijs aanbieden. Wanneer u op deze website een veiling selecteert, ziet u onder de veilinginformatie het logo van PickThisUp staan. Als je hierop klikt kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Het enige wat u moet doen is het veilingnummer ingeven, dit aangevuld met het klantnummer en jouw gegevens. PickThisUp heeft dan alle informatie en bezorgt u spoedig een offerte.

  • Zij kunnen zo wat alles transporteren, gaande van een iPad, een fiets, meubels tot zelfs grotere goederen zoals een pallet met zonnepanelen, grasmachines, ... (uitgezonderd zwarte gaten zoals Sagittarius A);
  • PickThisUp biedt geen demontageservice;
  • Na aanvraag kan je verschillende koeriers vergelijken en kiezen wat voor u de beste oplossing is (vanaf €29,95). PickThisUp zorgt verder voor verzekering en je moet pas betalen de koerier betalen wanneer jij tevreden bent;
  • Klanten beoordelen PickThisUp bezorgers gemiddeld met 4,8 van 5 sterren (uit >5.100 recensies).

(PickThisUp maakt geen deel uit van Belga Veilingen. Indien u opmerkingen heeft over het transport dan kunt u zich rechtstreeks melden bij PickThisUp.)

Hoe het werkt precies werkt kan je bekijken in onderstaand filmpje.

.

Wenst u naar de website van PickThisUp te gaan, klik hier.

 

 

Laatste nieuws

Data openbare gerechtelijke verkopen 2024Volgende openbare verkoop gerechtelijke aanslagen:

VANAF JANUARI 2024 NIEUW ADRES

Kantoren - opslag - veilingzaal voor gerechtelijke openbare verkopen:

Luikersteenweg 344 3500 Hasselt

wilt u iets veilen ?

U kan ons steeds contacteren en onze experts bekijken samen met u de mogelijkheden. Want Belga Veilingen "veilt op maat" en vooral, "wij veilen voor u". 

 

 

Belga Veilingen

Heeft u nog geen account? Hier kan u zich registreren.

Een account aanmaken is snel en éénvoudig. Vul uw gegevens in en kies een wachtwoord. Nadat u op OK klikt, ontvangt u een e-mail (indien u geen e-mail heeft ontvangen kijk dan in de "spambox". Vindt u de e-mail daar dan kan u deze toevoegen aan veilige verzenders). In deze e-mail vindt u een bevestigingslink waarop u moet klikken om hierna in te loggen en te bieden op uw favoriete kavel(s). 

Registreren

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Inloggen

Gelieve eerst in te loggen.
Inloggen
Snelbod plaatsen
Bijna klaar! Wordt dit het winnende bod?
Ter herinnering, alle biedingen zijn bindend.
Jouw bod
€{{ bidAmount }}

Bijkomende kosten

BTW Opgeld BTW Opgeld
{{ bidVatPercentage }} {{ bidFeePercentage }} {{ bidFeeVatPercentage }}
€{{ bidVat }} €{{ bidFee }} €{{ bidFeeVat }}

Algemene voorwaarden

Door uw bod te bevestigen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Uw bod is onder voorbehoud van gunning
Totaal
€{{ bidTotal }}
Plaats mijn bod

Bedankt voor uw bod