Veiling Partner worden

veilinghuispartner

Welkom bij Belgaveilingen.

Bij Belgaveilingen is ons aanbod fundamenteel klantgericht en we geloven dat een partnerschap voor beide partijen voordelig dient te zijn. We werken samen met onze veilingpartners om hen in staat te stellen op een veilige manier goederen te verkopen

Belgaveilingen is een betrouwbaar online veiling platvorm voor zowel commerciële als voordeelveilingen. Onze lijst van veilingen breidt zich snel uit, waaronder: o.a. Gemeenten, Curatoren, Bedrijven, Scholen en Particulieren.

Met een bezoekers aantal van ruim 1 miljoen per maand en een dagelijks stijgend klanten bestand is Belgaveilingen een belangrijke Veilingmaatschappij voor binnen en buitenland.

Belgaveilingen werkt nauw samen met een aantal Partners en handelsagenten die hun klanten een premium veilingservice willen bieden terwijl ze werken met een vertrouwd bestaand veiling platvorm.

De service is ontworpen om Partners een klantgerichte samenwerking en een extra inkomstenstroom te bieden via een online of in-room veiling, ondersteund door onze veilingmeesters en een ervaren team.

Ons aanbod voor partneragenten heeft een fundamentele klantgerichte benadering. Dit stimuleert onze toewijding om een ​​op maat gemaakte, flexibele overeenkomst aan te bieden aan onze partneragenten, ondersteund door een responsieve, eersteklas service en aanbod.

In de praktijk betekent dit niet alleen het leveren van de best mogelijke service, maar ook het afstemmen van de service op de behoeften van elke Partner afzonderlijk.

Exclusieve voordelen voor partneragenten.

Gratis bestaande en beproefde technologie op het hoogste niveau.

We hebben technologie ontwikkeld waarmee we niet alleen op de meest efficiënte manier kunnen samenwerken met opdrachtgevers, klanten, maar ook met onze partners.

Ons Platvorm geeft Partners toegang tot een groot aantal mogelijkheden en biedt een snelle en eenvoudige manier om goederen te veilen. U kunt onbeperkte veilingen toevoegen  met verschillende toegangsniveaus. Het portaal is toegankelijk via ons platvorm.

Samenwerken met een veilinghuis is een belangrijke beslissing omdat u erop vertrouwt dat een ander bedrijf met uw klanten samenwerkt. Wij begrijpen dit en zijn daarom trots op onze betrouwbaarheid en professionaliteit. Onze Veilingmeesters bieden eerlijk en onpartijdig advies, zodat alle beslissingen in het belang van de klant kan worden genomen.

Wij willen dat u bij ons terecht kunt voor een eerlijk gesprek over Veilingen op basis van een vertrouwd partnerschap. Of u nu meer dan 10 of 100 veilingen per jaar organiseert, u wordt behandeld als een gewaardeerde partner van Belgaveilingen.

icon-256x256 icon-high-sales-rate-240x240 icon-room-online-auctions-240x240 icon-28-days-240x240 partners belga
FULL EUROPE
COVERAGE
HIGH SALES
SUCCESS RATE
ROOM & ONLINE
AUCTIONS
AVERAGE TIME TO COMPLETE SALE LARGEST RANGE
OF LOTS

Voor een afspraak kunt u geheel vrijblijvend het formulier invullen 

Laatste nieuws

Data openbare gerechtelijke verkopen 2024Volgende openbare verkoop gerechtelijke aanslagen:

VANAF JANUARI 2024 NIEUW ADRES

Kantoren - opslag - veilingzaal voor gerechtelijke openbare verkopen:

Luikersteenweg 344 3500 Hasselt

wilt u iets veilen ?

U kan ons steeds contacteren en onze experts bekijken samen met u de mogelijkheden. Want Belga Veilingen "veilt op maat" en vooral, "wij veilen voor u". 

 

 

Belga Veilingen

Heeft u nog geen account? Hier kan u zich registreren.

Een account aanmaken is snel en éénvoudig. Vul uw gegevens in en kies een wachtwoord. Nadat u op OK klikt, ontvangt u een e-mail (indien u geen e-mail heeft ontvangen kijk dan in de "spambox". Vindt u de e-mail daar dan kan u deze toevoegen aan veilige verzenders). In deze e-mail vindt u een bevestigingslink waarop u moet klikken om hierna in te loggen en te bieden op uw favoriete kavel(s). 

Registreren

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Inloggen

Gelieve eerst in te loggen.
Inloggen
Snelbod plaatsen
Bijna klaar! Wordt dit het winnende bod?
Ter herinnering, alle biedingen zijn bindend.
Jouw bod
€{{ bidAmount }}

Bijkomende kosten

BTW Opgeld BTW Opgeld
{{ bidVatPercentage }} {{ bidFeePercentage }} {{ bidFeeVatPercentage }}
€{{ bidVat }} €{{ bidFee }} €{{ bidFeeVat }}

Algemene voorwaarden

Door uw bod te bevestigen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Uw bod is onder voorbehoud van gunning
Totaal
€{{ bidTotal }}
Plaats mijn bod

Bedankt voor uw bod