Hoe werkt het?

Meebieden op een kavel is niet moeilijk. Zorg er wel voor dat je eerst  een account  hebt aangemaakt; dit duurt slechts enkele minuten. Daarna kan u zich inloggen en meebieden. Voor meer informatie klik hier. (link naar hieronder)

Hoe Kan ik bieden?

Om te kunnen bieden dient u zich eenmalig te registreren (zie verderop.) Nadat u ingelogd bent en als de veiling geopend is, gaat u naar de kavel waarop u wilt bieden. Onderaan deze kavel staat een box waarin u het bedrag dat u wilt bieden kunt invoeren. Zodra u op "bieden" klikt, berekent de computer het totaal te betalen bedrag ((incl. opgeld en BTW). Als u hiermee akkoord gaat bevestigt u het bod.  Pas na deze bevestiging is uw bod definitief.

Wij willen u er nadrukkelijk op wijzen dat een bod bindend is, dat u de gewonnen kavels dient te betalen binnen de 48u na ontvangst van de bevestigingsmail en dat u de gewonnen kavels dient af te halen op de op onze site aangekondigde afhaaldag.. Verder willen wij u er ook atteent op maken dat de goederen verkocht worden in de staat zoals zij zich bevinden en zonder waarborg voor zichtbare en/of onzichtbare gebreken.

Let op! Consumenten zijn bij verkopingen per opbod niet beschermd door de wet "verkoop op afstand".

Algemene voorwaarden

Door te registeren en te bieden verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Hoe moet ik registreren?

U klikt hiervoor op de knop registreren  op de homepagina. Vervolgens vult u uw gegevens in en  kiest u zelf een gebruikersnaam en wachtwoord. U verstuurt dit en enkele ogenblikken later ontvangt u van ons een e-mail met het validatie-bericht.. Volg de instructies in deze mail en vergeet zeker niet op de link te klikken die u kan vinden in deze mail; enkel zo kunt u zich vervolgens inloggen door op de knop "inloggen" te klikken. 

5 minuten regel

Indien u in de laatste 5 minuten voor sluiting een bod uitbrengt wordt de sluitingstijd met 5 minuten verlengd. Als er daarna nog nieuwe biedingen zijn wordt dit proces herhaald. Wachten met uw bieding tot in de laatste seconden voor de afsluiting is dan ook overbodig riskant.

Combinaties

Een combinatie is een samenstelling van twee of meer kavels die interessant kunnen zijn om ofwel afzonderlijk ofwel in totaliteit te kopen.
Kavels die onderdeel uitmaken van een combinatie zijn te herkennen aan het combinatiesymbool 'C'. Als de som van de biedingen op de afzonderlijke kavels hoger is dan het bod op de combinatie wordt de combinatie niet toegekend.

Hoe kan ik mijn biedingen goed volgen?

Als u op de knop kavels volgen klikt, krijgt u een overzicht van alle kavels waarop u geboden heeft en ziet u of u nog de hoogste bieder bent. Het is ook mogelijk om kavels, waarop u nog niet geboden heeft, op te nemen in deze lijst. Hiervoor klikt u bij de betreffende kavel op de tekst "blijf deze kavel volgen via uw account". Op deze manier kunt u overzichtelijk uw persoonlijke veiling samenstellen en opvolgen.

Hoe moet ik betalen?

Na de veiling zullen alle hoogste biedingen worden doorgegeven aan onze opdrachtgever. De hoogste bieder van een gegund kavel ontvangt vervolgens per e-mail de betaalgegevens. Met deze mail kunt u tijdens de afhaaldag uw kavels afhalen. Na het afhalen ontvangt u uw originele factuur.

Hoe werkt het afhalen?

Op de afhaaldag meldt u zich aan met uw e-mail en eventueel het betalingsbewijs.  Wij contoleren of uw betaling is ingeschreven op onze bankrekening.  Indien aan alle voorwaarden is voldaan ontvangt u de goederen en de originele factuur.  Let op! Belga veilingen stelt geen personeel ter beschikking;  U dient dus zelf te zorgen voor de nodige mankracht, gereedschappen en transportmaterieel.

Adreswijziging

U kunt een adreswijziging zelf doorgeven via onze website. Als u ingelogd bent, gaat u naar "mijn account" en vervolgens naar "Gegevens wijzigen". Hier kunt u de wijzigingen aangeven.

KAN  EEN FACTUUR GEWIJZIGD WORDEN?

Neen.  Het systeem werkt volledig automatisch.

Indien U zowel voor privé als voor uw zaak wenst te kopen, dient U voor beiden een account aan te maken.

Wachtwoord vergeten

Wanneer u uw wachtwoord vergeten hebt, kunt u dit aanvragen via onze website. U gaat dan naar "wachtwoord vergeten?" Klik hier om een nieuwe aan te vragen.

Andere vragen?

Contacteer ons of bekijk de FAQ pagina.

Laatste nieuws

Data openbare gerechtelijke verkopen 2024Volgende openbare verkoop gerechtelijke aanslagen:

VANAF JANUARI 2024 NIEUW ADRES

Kantoren - opslag - veilingzaal voor gerechtelijke openbare verkopen:

Luikersteenweg 344 3500 Hasselt

wilt u iets veilen ?

U kan ons steeds contacteren en onze experts bekijken samen met u de mogelijkheden. Want Belga Veilingen "veilt op maat" en vooral, "wij veilen voor u". 

 

 

Belga Veilingen

Heeft u nog geen account? Hier kan u zich registreren.

Een account aanmaken is snel en éénvoudig. Vul uw gegevens in en kies een wachtwoord. Nadat u op OK klikt, ontvangt u een e-mail (indien u geen e-mail heeft ontvangen kijk dan in de "spambox". Vindt u de e-mail daar dan kan u deze toevoegen aan veilige verzenders). In deze e-mail vindt u een bevestigingslink waarop u moet klikken om hierna in te loggen en te bieden op uw favoriete kavel(s). 

Registreren

Inloggen

Gelieve eerst in te loggen.
Inloggen
Snelbod plaatsen
Bijna klaar! Wordt dit het winnende bod?
Ter herinnering, alle biedingen zijn bindend.
Jouw bod
€{{ bidAmount }}

Bijkomende kosten

BTW Opgeld BTW Opgeld
{{ bidVatPercentage }} {{ bidFeePercentage }} {{ bidFeeVatPercentage }}
€{{ bidVat }} €{{ bidFee }} €{{ bidFeeVat }}

Algemene voorwaarden

Door uw bod te bevestigen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Uw bod is onder voorbehoud van gunning
Totaal
€{{ bidTotal }}
Plaats mijn bod

Bedankt voor uw bod