Over Belga Veilingen

WIE IS en Wat doet Belga VEILINGEN 

Belga Veilingen is een Belgisch veilinghuis, actief in binnen- en buitenland, dat in opdracht van derden roerende en onroerende zaken ter veiling brengt. Onze opdrachtgevers zijn o.a. ondernemingen, banken, curatoren, gerechtsdeurwaarders, leasemaatschappijen en particulieren. Het merendeel van deze goederen komen uit stopzetting van bedrijven, stockliquidatie, goederen afkomstig van particulieren (bijvoorbeeld o.w.v. een verhuis) en goederen afkomstig uit faillissementen of beslaglegging.

Elke expert binnen Belga Veilingen heeft jarenlange ervaring in de veilingwereld en dit op zo wat elk domein.

Belga veilingen werkt steeds voor een opdrachtgever en is nooit de verkoper. Wij veilen en factureren als bemiddelaar in opdracht van een derde partij.

 

DOEL EN MISSIE

Het organiseren van online en live veilingen voor zowel particulieren als ondernemingen. Zij zet vooral in op toegankelijkheid, expertise, correctheid en klantvriendelijkheid

Tevens streeft Belga Veilingen ernaar om haar opdrachtgever zo veel mogelijk te ontlasten, haar motto is dan ook "u moet niets doen, wij doen alles". 

 

Corporate details

BELGA VEILINGEN BV (BVBA)
MOLEMSTRAAT 29 BUS 2
3560 LUMMEN

BELGIË

CONTACTGEGEVENS

  • Tel:         +32 13 30 84 41
  • E-mail:   Mail

Door de momenteel geldende coronamaatregelen kan het zijn dat u ons (door het verplichte telewerk) niet steeds onmiddellijk kan bereiken op ons vast telefoonnummer +32 13 30 84 41.

 

of via contacteren

ONDERNEMINGSNUMMER
BE 0548.748.794

REKENINGNUMMER
IBAN: BE23 0018 2555 8891
BIC: GEBABEBB
BANK: BNP Paribas Fortis

BESTUURDERS    

 -----------------------------------------------------

 

wilt u iets veilen ?

U kan ons steeds contacteren en onze experts bekijken samen met u de mogelijkheden. Want Belga Veilingen "veilt op maat" en vooral, "wij veilen voor u". 

 

 

Belga Veilingen

Heeft u nog geen account? Hier kan u zich registreren.

Een account aanmaken is snel en éénvoudig. Vul uw gegevens in en kies een wachtwoord. Nadat u op OK klikt, ontvangt u een e-mail (indien u geen e-mail heeft ontvangen kijk dan in de "spambox". Vindt u de e-mail daar dan kan u deze toevoegen aan veilige verzenders). In deze e-mail vindt u een bevestigingslink waarop u moet klikken om hierna in te loggen en te bieden op uw favoriete kavel(s). 

Registreren

OpisOp

Plaats gratis uw zoekertje

       Plaats gratis uw zoekertje Op OpisOp.be

        

   

                              Ga naar OpisOp

Inloggen

Gelieve eerst in te loggen.
Inloggen