Belga Veilingen heeft voor ieder wat te bieden.

Het aanbod van online veilingen kan van dag tot dag snel veranderen, belgaveilingen heeft een uitgebreid netwerk en contacten van opdrachtgevers, regelmatig bezoek op onze website houd u uptodate over de lopende en aankomende veilingen.

Ook onze "Flash" veilingen die met regelmaat voorbij komen, dit zijn veilingen waarbij bv het pand dient ontruint te zijn voor een bepaalde eind datum en de aangeboden goederen tegen minimale inzet prijzen worden aangeboden,  tijd om uw slag te slaan.  

Iedereen gebruikt sociale media. Oké, toch bijna iedereen, Wij gebruiken sociale media niet  enkel  om onze vriendengroep uit te breiden of op de hoogte te blijven van de laatste roddels, maar we gaan steeds vaker kennis gaan delen, actief informatie
gaan zoeken over producten, bedrijven of diensten, reviews achterlaten...

Belga veilingen publiceert ook regelmatig  advertenties op sociale media om een Veiling(en) in de kijker te zetten meer om potentiële klanten te bereiken zo ook voor de opdrachtgever, waarbij de aangeboden materialen/goederen extra gepromoot worden door Belga veilingen. Als opdrachtgever kan u hiervan mee profiteren.  Het is allemaal mogelijk.

 


Meer recente artikels

Het is zover medio half mei 2018 is de nieuwe website van Belga Veilingen actief gegaan

De nieuwe website stelt u in staat een goed overzicht te verkrijgen van alle online veilingen, belgaveilingen heeft er alles aan gedaan om de klant een overzichtelijke website te presenteren die voldoet aan de huidige standaard.

Lees meer

Belga veilingen in de media

Hieronder vind u een aantal linken van veilingen die Belga veilingen met succes organiseerde:        Ga naar Blog …

Lees meer

Inloggen

Gelieve eerst in te loggen.
Inloggen