Belga Veilingen heeft voor ieder wat te bieden.

Het aanbod van online veilingen kan van dag tot dag snel veranderen, belgaveilingen heeft een uitgebreid netwerk en contacten van opdrachtgevers, regelmatig bezoek op onze website houd u uptodate over de lopende en aankomende veilingen.

Ook onze "Flash" veilingen die met regelmaat voorbij komen, dit zijn veilingen waarbij bv het pand dient ontruint te zijn voor een bepaalde eind datum en de aangeboden goederen tegen minimale inzet prijzen worden aangeboden,  tijd om uw slag te slaan.  

Iedereen gebruikt sociale media. Oké, toch bijna iedereen, Wij gebruiken sociale media niet  enkel  om onze vriendengroep uit te breiden of op de hoogte te blijven van de laatste roddels, maar we gaan steeds vaker kennis gaan delen, actief informatie
gaan zoeken over producten, bedrijven of diensten, reviews achterlaten...

Belga veilingen publiceert ook regelmatig  advertenties op sociale media om een Veiling(en) in de kijker te zetten meer om potentiële klanten te bereiken zo ook voor de opdrachtgever, waarbij de aangeboden materialen/goederen extra gepromoot worden door Belga veilingen. Als opdrachtgever kan u hiervan mee profiteren.  Het is allemaal mogelijk.

 


Meer recente artikels

Afgedankte goederen gemeente voortaan online geveild

De afgedankte goederen van het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver worden voortaan online aangeboden. De gemeente gaat hiervoor in zee …

Lees meer

Jean-Pierre Van Rossem

Er gaan een aantal spullen van Jean-Pierre Van Rossem onder de hamer. Veilinghuis Belga Veilingen gaat drie schilderijen en vier persoonlijke items veilen van de beursgoeroe die vorige maand overleed, waaronder zijn iconische hoed. Het openingsbod van de hoed is bovendien verrassend laag.

Lees meer

Inloggen

Gelieve eerst in te loggen.
Inloggen