Afgedankte goederen gemeente voortaan online geveild

De afgedankte goederen van het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver worden voortaan online aangeboden. De gemeente gaat hiervoor in zee met Belga Veilingen BVBA. “Iedereen verzamelt in de loop der tijd spullen die hij niet meer nodig heeft. Dat is voor een gemeentebestuur niet anders. Dit gaat om spullen uit de eigen werking, maar ook om gevonden fietsen. Op regelmatige basis organiseert het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver een openbare verkoop van deze spullen. Om dit vlotter te laten verlopen, meer mensen de kans te geven om mee te bieden en een hogere opbrengst te genereren, zal het bestuur deze veiling voortaan online organiseren”, klinkt het. Wanneer de eerste online veiling plaatsvindt, is nog niet bekend. 

lees meer HLN

Spullen van Jean-Pierre Van Rossem onder de hamer

Lees meer Radio 2


Meer recente artikels

Belga Veilingen heeft voor ieder wat te bieden.

Het aanbod van online veilingen kan van dag tot dag snel veranderen, belgaveilingen heeft een uitgebreid netwerk en contacten van …

Lees meer

Jean-Pierre Van Rossem

Er gaan een aantal spullen van Jean-Pierre Van Rossem onder de hamer. Veilinghuis Belga Veilingen gaat drie schilderijen en vier persoonlijke items veilen van de beursgoeroe die vorige maand overleed, waaronder zijn iconische hoed. Het openingsbod van de hoed is bovendien verrassend laag.

Lees meer

Inloggen

Gelieve eerst in te loggen.
Inloggen