Hoe bied ik iets aan voor veiling?

Niets zo eenvoudig!

appIcon

Niets zo eenvoudig als een veiling aanbieden. Vul onderstaande fiche in en bezorg ons dit document samen met enkele foto 's.  Onze veilingmeesters bekijken dan de mogelijkheden. Zo kunnen grote loten één veiling vormen maar kleinere loten kunnen gecombineerd worden met andere kleine loten zodat er één grote veiling georganiseerd kan worden. Grotere veilingen genieten meestal meer aandacht, zodat de kans op verkoop aan hogere prijzen verhoogt.

Nadat wij een akkoord hebben gaan onze medewerkers over tot het opstellen van de cataloog of kavellijst. In deze kavellijst worden alle gegevens opgenomen zoals omschrijving, merk, type, afmetingen, kleur, accessoires, enz … Gelijktijdig  worden er professionele foto’s gemaakt van elk kavel. De kavellijst wordt aan u voorgelegd ter verificatie.  Na uw akkoord plaatsen wij de kavels op onze website.

Kunnen mensen dan onmiddellijk bieden? Neen, wij voorzien een korte periode (5 a 10 dagen) om de veiling aan te kondigen. Tijdens deze periode wordt ook de eerste publiciteit verspreid via social media, nieuwsbrieven, …

Na deze korte periode wordt de veiling geopend en kan er gedurende enkele weken geboden worden. De dag voor de afsluiting vindt er een kijkdag plaats waar gedurende enkele uren potentiële kopers de goederen kunnen bezichtigen. De afsluiting van de veiling gebeurt meestal om 20u zodat iedereen een gelijke kans krijgt om te bieden. Meer informatie omtrent de afsluiting kan u vinden onder de rubriek “Hoe werkt het”.

U wilt meer info ? we staan u graag te woord, contacteer ons geheel vrijblijvend via ons contact formulier

wilt u iets veilen ?

Wij veilen het voor u, wist u dat u de goederen, materialen die u wilt veilen ook binnen kunt brengen in ons magazijn te Molemstraat 29 bus 2 te Lummen ? "openingsuren" Belga veilingen organiseert  gemiddeld 2 diverse veilingen te lummen per maand. wilt u goederen aanbieden neem geheel vrijblijvend contact op klik hier 

Het weer van vandaag

Belga Veilingen

Nog geen account? Registreer nu!

Het is snel en éénvoudig maak hier uw gratis account aan vul de gegevens in en kies een paswoord inloggen en bieden op uw favorite kavel. 

Registreren

Inloggen

Gelieve eerst in te loggen.
Inloggen